Spavanje je veliki deo naših života! Mesto gde spavamo trebalo bi biti lepo, udobno i prostrano. Zato današnji moderni dizajneri i proizvođači pokušavaju da zadovolje potrebe širokog spektra ljudi, kreirajući krevete za svačiji ukus. Želeli smo da podelimo sa vama neke od najzanimljivijih, modernih i neobičnih kreveta, pa pogledajte! 🙂

Futuristički krevet sa svetlosnim alarmom

Krevet u obliku jajeta kompanije Lomme ima ugrađeno osvetljenje i muzički plejer. Proizvođač obećava da ćete nakon spavanja u ovom krevetu osetiti pojačanu energiju.

Krevet koji se transformiše u sofu

The Scoop! Ovaj model kreveta je proizveden od strane Saba Italia i može se raširiti i transformisati u dve sofe. Krevet se sastoji od dve polukružne polovine koje se mogu koristiti u sklopljenom ili rasklopljenom položaju.

Krevet za tinejdžere

Dizajnerka ovog kreveta, Roberta Ramme iz Brazila, kreirala ga je pod nazivom Wave Chaise i objedinjuje kauč, mali sto, televizor i muzički plejer. Ima i police za knjige i specijalno osvetljenje za ugodno čitanje.

Krevet koji štedi prostor

Italijanski proizvođač nameštaja Dielle kreirao je krevet mnogo veći od normalnog. Pored toga, ispod ovog kreveta postoji dosta prostora za skladištenje. Može se savršeno uklopiti u malu prostoriju, a svu svoju odeću ili druge stvari možete smestiti u prostoru ispod njega.

Krevet sa ugrađenim TV-om

Italijanski dizajner Eduardo Carlino kreirao je Hi-Can krevet. Opremljen je ugrađenim ekranom, projektorom i zvučnicima. Savršen je za ljude koji vole da uživaju u gledanju svojih omiljenih filmova ili u igranju igrica pre odlaska u krevet. Takođe ima i roletne koje pružaju potpunu privatnost.

Krevet-lift

Ovaj krevet koji je napravila kompanija Espace Loggia ima mehanizam za podizanje koji može pomoći pri uštedi prostora. To je savršena opcija za one koji nemaju mnogo prostora, a žele da spavaju u velikom i udobnom krevetu.

Krevet koji održava prijatnu temperaturu

Teško je spavati kada je u sobi prevruće. Ali ovaj Solarni Krevet vam može pomoći da podesite idealnu temperaturu. Krevet je okružen transparentnim zavesama koje su opremljene posebnom tehnologijom koja akumulira solarnu energiju. Kasnije ova energija pomaže da se unutrašnjost ohladi.

Krevet koji razdvaja prostor

Ovaj krevet na sprat je kreirao Vardehaugen i zapravo ne izgleda kao klasičan krevet na sprat. Prostori za spavanje su smešteni jedan na drugome, ali se nalaze u različitim prostorijama. Zato se ujedno može koristiti i za spavanje i za deljenje prostorije.

Krevet za one koji vole da leže na travi

Ovaj travnati krevet može se postaviti u dvorištu leti za one koji vole da uživaju u suncu. 

Veoma veliki bračni krevet

Ovaj divovski porodični krevet ima širinu oko 3m i obezbeđuje prostor za spavanje za sve članove porodice. Ovaj krevet može biti veoma koristan za one kojima je potreban veliki prostor dok spavaju i koji obično završe na samoj ivici kreveta ujutru. 🙂

Krevet gde je sve na dohvat ruke

Ovaj krevet je pravo blago za one koji vole multifunkcionalan nameštaj. Veoma je prostran i ima dosta polica, kao i pogodan sto i mesto za čuvanje jastuka i pokrivača.

Začini život malim stvarima!

POSTAVI ODGOVOR

Molimo Vas unesite komentar
Unesite ime