U kalifornijskog dolini Napa se otvara hotel sa temom Nutella da unese malo slatkoće u vašu zimu. Čitajte dalje i osvojite nagradno putovanje!

Koliko bizarno zvučalo, ovaj hotel se stvarno može posetiti, a može se i pohvaliti mnoštvom čokoladnih iskustava i hotelskim artiklima inspirisanih Nutellom.

Naravno, u hotelu Nutella će biti puno slatkih poslastica, kao i interaktivni doručak sa timom kuvara tokom vašeg odmora.

Šef kuhinje Geoffrey Zakarian, zvezda Food Network-a, će pokazati gostima kako da naprave savršeni doručak za večeru. 🙂
Umetnici sa palačinkama, DanCakes, će takođe naučiti posetioce kako da naprave “nezaboravne” palačinke sa misijom dokazivanja da je doručak najvažniji obrok.

Hotel Nutella biće otvoren od 10.do 12.januara 2020.godine, ali tamo ne može odsesti bilo koji ljubitelj Nutelle. Da biste dobili priliku da odsednete u ovom hotelu, morate da pošaljete video koji pokazuje zašto Nutella čini vaše jutro posebnim.

Prijave su otvorene od 13.novembra i trajaće do 8.decembra. Zato se odmah uputite na sajt Hotella Nutella ili zapratite na društvenim mrežama #HotellaNutella. Nagrada uključuje avionski prevoz za pobednika i njegovog saputnika, kao i smeštaj na bazi 2 noćenja, 3 dana. Takođe, nagrada uključuje prevoz od aerodroma do hotela Nutella. Zato požurite! 🙂

Začini život malim stvarima!

POSTAVI ODGOVOR

Molimo Vas unesite komentar
Unesite ime