Pre nekoliko godina, Sarah Tyau se zainteresovala za šivenje i transformaciju odeće. U početku, kada je dobila prvo dete, je samo htela da uštedi novac tako što neće kupovati novu odeću. Kasnije je shvatila da ne mora kupovati skupu odeću kako bi izgledala elegantno. Usavršila je svoje veštine. Sada Sarah ima troje dece i skoro 130.000 pratilaca na Instagramu.

Sarah je počela da koriguje staru odeću za sebe i svoje ćerke. Koristi svoju staru odeću, odeću svojih prijatelja i rođaka ili kupuje odeću u second-hand radnjama. 

Njen hobi je postao njena životna filozofija. Sarin moto je: “Dobro izgledaj, dobro se osećaj, čini dobro!” Ona je protiv potrošačkog društva i uči ljude da manje troše novac na bespotrebne stvari. U budućnosti planira da dizajnira svoju liniju odeće i da svu zaradu donira deci bez roditeljskog staranja. Sarah misli da kada osoba nosi lepu i udobnu odeću, osećaće se srećnije i imaće više energije da pomogne drugima.

Sarah ima veliku maštu i osećaj za stil. Ove osobine joj i pomažu da kreira inovativnu odeću i da je savršeno stilizuje. Napravila je kombinezon od prevelike haljine i od muške košulje je kreirala malu slatku haljinu.

Sarah se nikada nije školovala u nekoj specijalizovanoj školi. Priznaje da je potrebno dosta truda i da neke stvari popravlja iznova i iznova dok ne postanu savršene. Ona deli svoje edukacione snimke na svom YouTube kanalu, kao i na Facebook-u i prikazuje faze oblikovanja odeće sa kojom radom, objašnajvajući sve to na jednostavan način. 

Sarah nam dokazuje da su svetla i raznovrsna odeća nešto što svaka osoba može da stvori i ima. I ako krenete njenim stopama, sva vaša odeća će sigurno biti jedinstvena. Takođe, kada kreirate sopstvenu odeću, izbeći ćete problem punog ormara i osećanja da nemate šta da obučete. 🙂

Začini život malim stvarima!

 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo Vas unesite komentar
Unesite ime