Kada tražimo nekog da brine o našoj deci, tražimo dadilju sa određenim osobinama, npr.da bude odgovoran vozač, da zna ponešto da skuva…Ali jedan par je tražio nešto sasvim neobično, a za to su spremni da plate dosta. Dakle, radi se o tome da jedna mama hoće da zaposli dadilju koja bi volela i htela da se oblači uvek kao neka od Diznijevih princeza dok čuva decu.

Anonimna mama iz Ujedinjenog Kraljevstva je brzo postala hit objavivši svoj zahtev na sajtu Childcare.co.uk. “Želimo da angažujemo nekog ko bi se brinuo za našu decu, dok se svaki mesec oblači u različite Diznijeve princeze poput Ane, Moane, Rapunzel, Meride”, napisala je ona. “Kao i većina petogodišnjaka i naše devojčice su opsednute Diznijem i smatramo da bi to bio najbolji način prenošenja nekih važnih vrednosti”.
Dodala je da ona i njen suprug znaju da to nije baš “normalan” zahtev, ali se nada da će na ovaj način njene bliznakinje naučiti prave vrednosti kao što su odlučnost, saosećanje, neustrašivost i ambicija od snažnih, ali pouzdanih ženskih uzora poput princeze Tiane, Ane, Bele i Pepeljuge.

Još je dodala da traži nekog ko može da se posveti liku i stvori zaista zabavnu atmosferu u njihovom domu, ali i da bude stroga kada je potrebno. Prava osoba za ovaj posao mora da ima kreativni sjaj i strast prema svim Dizni stvarima, kako bi mogla da deli ljubav tih likova sa njihovim devojčicama.

Posao obuhvata skraćeno radno vreme sa 25 dana odmora, plus praznici, plus bolovanja, a plata bi bila 40.000 funti godišnje. Takođe, ovaj par je spreman da plaća i za sve Dizni kostime. “Dakle, ako postoji Diznijem zaluđena dadilja koja bi mogla da nam pomogne, javite se”, dodala je u svom oglasu.

Komentari vezani za ovaj oglas su raznoliki. 

“Zamislite koliko su deca razmažena, ako je to njihova ideja. Ne, hvala.”

“Kako će se ta jadna deca snaći u realnom svetu kada porastu…Najbolje je odgajati decu u realnom svetu, a ne u zemlji mašte.”

Jedna osoba misli da bi to zauvek moglo uništiti deci Dizni princeze. “Zamislite da vas disciplinuje omiljena Dizni princeza. Deluje mi da je to pravi način da deci upropastite ljubav prema Diznijevim princezima.”

S druge strane, neki misle da je to veoma zabavan posao.

“Trebalo bi da se prijavim. To je moj posao iz snova! Živela bih u mjuziklu i mogla bih da pevam sve vreme…nešto što na mom radnom mestu ne cene.”

“Mislim da je ovo sjajno. Malo je čudno, ali je i neverovatno. San svake devojčice!”

Kako se vama čini ovaj posao? 🙂

Začini život malim stvarima!

POSTAVI ODGOVOR

Molimo Vas unesite komentar
Unesite ime