Nathalie Jomard radi puno stvari, skoro kao i svaka žena. Ona je francuska autorka i ilustratorka, završila je političke nauke, magistrirala je digitalnu komunikaciju, ali pre svega toga ona je mama. Kada je postala mama počela je da ilustruje svoj svakodnevni život, a ilustracije su toliko realne i tačne da će vas nasmejati do suza. 

Osećate se konstantno kao balon


Natali ima dvoje dece, dečaka i devojčicu. Na svom blogu od 2008. godine ilustruje svoj život i život svoje dece. 

“Moja ćerka je štreberka. Veoma, veoma pametna, tiha i pomalo nespretna devojka. Moj sin je takođe štreber, ali na drugačiji način od njegove sestre. Takođe je vrlo aktivan i turbulentan. Ne može da ostane miran. Uvek skače i trči unaokolo i mnogo priča. Stvarno, ne može prestati da priča. Uvek nešto izmišlja, crta čudne uređaje i razgovara o njima satima i satima. ” napisala je Natali.
 

Niko vas ne može pripremiti na osećaj kada prvi put nakon porođaja obučete kupaćiPrvi put kada dojite je nezaboravnoNe možete naći mir čak ni u kupatiluGrudi su uvek bolneKada knjige više ne pomažu, pronađite sopstvene metode


 

Postajete vrhunski multipraktik, neprestano žonglirajući između poslovne žene i dobre majke


 
Koliko god ove ilustracije prikazuju realnost svake žene,  biti mama je ipak najlepši osećaj i najvredniji poklon na svetu. 
 

Začini život malim stvarima!

 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo Vas unesite komentar
Unesite ime